Lähetys ja Toimitus

Verkkokaupan toimitusaika on 1-2 arkipäivää varastoltamme lähetettäville tuotteille. Saat onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tilauksia Suomen lisäksi myös muualle ulkomaille. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia pareeproducts.com -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla ovat seuraavat toimitustavat:

 

Tarjoamme kaikkiin yli 90 euron tilauksiin ilmaisen toimituksen lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Halutessasi voit myös valita tilauksellesi edullisen kotiinkuljetuspalvelun. Käytämme toimituksiin Postin nopeita ja luotettavia toimitustapoja:

Toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen - 6,95€ alle 90€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan maan kattavimpaan Postin noutopisteverkostoon. Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin - 6,95€ alle 90€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan SmartPOST -pakettiautomaattiin. Valitse haluamasi pakettiautomaatti tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Kotiinkuljetus alle 35kg - 9,90€ ja yli 35kg - 29,90€

Pakettitoimitus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.

Huom! Arkipäivinä kello 12.00 jälkeen ja viikonloppuna tehdyt tilaukset lähetetään seuraavan arkipäivän aikana. Juhlapyhien aikana pakettien toimitusajat saattavat olla tavallista pidempiä.

Ennakkotilaustuotteet: Ilmoituksen ennakkotilattavissa olevista tuotteista löydät aina tuotteen kuvauksesta.

Rahtilähetyksissä (esim. yli 35kg ) tuotteet toimitetaan rakennuksen ulko-ovelle.